Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako vi brinete za svoje starije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Međunarodnog dana starijih osoba danas se na Zrinjevcu održava jedanaesti Gerontološki tulum...

Danas se obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Tim povodom se danas na zagrebačkom Zrinjevcu održava jedanaesti Gerontološki tulum na kojoj predstavnici Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zaklade "Zajednički put", domovi za starije i nemoćne osobe, udruge umirovljenika te druge organizacije civilnog društva prezentiraju svoje programske aktivnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome? Slika nije dostupna Tema dana Kako će surađivati premijer i predsjednica?

U preventivno-zdravstvenom dijelu programa građanima će biti osigurani besplatni ciljani pregledi kao što su mjerenje tlaka, mjerenje tlaka venske cirkulacije, mjerenje statusa vitamina i minerala.

Ima li spasa za 3.860 umirovljenika i njihove otpremnine?

"Ova današanja manifestacija svjedoči to da naši umirovljenici i osobe starije životne dobi u Zagrebu imaju puno sadržaja", rekla je otvarajući manifestaciju pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna.

U današnjoj temi dana pitamo vas - kako vi brinete za svoje starije?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene