Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate uhićenje Milana Bandića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju je uhićen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, s još nekoliko osoba, zbog sumnje u više koruptivnih kaznenih djela na štetu grada.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na istražni zatvor i jamčevine Afera Agram: U petak odluka o žalbama Milana Bandića i suosumnjičenika Slika nije dostupna Radnici žele odgovore DOŠLI PRED USKOK Radnici Sljemena optužuju Bandića da ih je uništio

Zagrebačka policija po nalogu Uskoka, uhitila je jučer zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, i još nekoliko osoba zbog sumnje za korupciju, zloporabu ovlasti i trgovanje utjecajem.

Bandić je već peti mandat zagrebački gradonačelnik, a na optužbe o korupciji u pravilu je odgovarao neka "institucije pravne države rade svoj posao". Zadnji je put izabran kao neovisni kandidat, a njegova lista je na posljednjim lokalnim izborima u svibnju 2013. osvojila najviše mandata u gradskoj skupštini Zagreba.

AKCIJA U GRADSKOM POGLAVARSTVU: Policija u društvu Bandića pretražila njegov ured, sada na redu službeni automobili

U svojoj dugogodišnjoj političkoj karijeri privlačio je interes javnosti - od onih koji su ga podupirali kao radišnog gradskog čelnika do onih koji su ga kritizirali zbog niza afera povezanih s njegovim imenom.

Iako je kao spasonosno rješenje za gradska poduzeća isticao i proveo njihovo objedinjavanje u jednu megatvrku - Zagrebački holding, to nije polučilo rezultate jer se ta gradska kompanija i njezine podružnice našla u velikim dubiozama. Gradonačelnik je sada u rukama policije, a istražni organi pretražuju njegov ured, stan, automobil...

Kako komentirate uhićenje Milana Bandića?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene