Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ignorira novinarska pitanja

Kako komentirate Šukerovo ponašanje za vrijeme krize u hrvatskom nogometu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HNS-a Davor Šuker ne smatra da je kriza u hrvatskom nogometu aktualna tema. S takvim stavom jednostavno je ignorirao novinarku Dnevnika Nove TV kad mu je postavila pitanje o tome.

Do predsjednika HNS-a Davora Šukera do prije par dana nije se moglo doći niti za lijeka, a od povratka iz inozemstva, njegovi javni istupi daju se 'na kapaljku', a ako i nešto komentira, to zapravo nisu problemi hrvatskog nogometa.

Pročitajte i ovo Zorislav Srebrić i Zdravko Mamić Akteri kažu - nema utjecaja Poslušajte cijelu ekskluzivnu snimku Dnevnika Nove TV - kako Mamić iz BiH vuče konce u HNS-u: "Šuker ne može više biti predsjednik" Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Šuker je govorio na svečanosti otvaranja Kongresa AEFCA-e, kojem je domaćin HNS i na kojem prisustvuje više od 200 trenera. Potom je izašao pred brojne novinare koji su ovo smatrali prilikom da dobiju njegovu izjavu kada već nije bilo očekivane press konferencije nakon povratka s putovanja.

VIDEO Šukera naljutila pitanja o problemima: 'Hvala lijepa, ima dalje?'

Na upit reporterke Nove TV Ane-Marije Vuković prvo je zahtijevao da mu se postave 'aktualna' pitanja, ali samo vezana za današnji kongres. Kada je stiglo najaktualnije moguće pitanje u ovom trenutku, ono o neodigranom derbiju, Šuker je poručio:

"Hvala vam lijepo. Ima dalje pitanja?"

Kako vi komentirate ovakvo ponašanje čelnog čovjeka HNS-a u trenucima najveće krize u hrvatskom nogometu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene