Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Kako komentirate presudu Radimiru Čačiću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić danas je čuo presudu za prometnu nesreću u Kaposvaru.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U roku od dva mjeseca VIDEO Čačić mora u zatvor, pogledajte kako se držao po izlasku iz aviona Slika nije dostupna Nesreća u Mađarskoj Evo što je Čačić govorio o povlačenju iz politike!

Prije dvije i pol godine Radimir Čačić, koji trenutačno obavlja funkciju prvog potpredsjednika Vlade, skrivio je prometnu nesreću u Mađarskoj u kojoj su živote izgubile dvije osobe.

>> VIDEO Čačić: Izražavam duboko žaljenje i osjećaj odgovornosti za nesreću

Nakon višemjesečnog suđenja, danas smo čuli završne riječi, a Čačiću je izrečena nepravomoćna presuda. On je nakon nesreće izjavio da će se povući iz politike ukoliko ga osude na bezuvjetnu kaznu.

Presuda glasi: Kriv je za uzrokovanu nesreću. Dobio je jednu godinu i deset mjeseci uvjetno s rokom kušnje od tri godine te će snositi dio sudskih troškova. 

Kako vi komentirate presudu Radimiru Čačiću?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene