Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate korupciju u distribuciji lijekova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedan korupcijski skandal isplivao na površinu, ovaj put u farmacutskoj industriji. Jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki podmićivala je i državne službenike u Hrvatskoj.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju" Zoran Milanović promijenio fotografiju i slogan na Facebooku Dotaknuo se i Rojsa Milanović HDZ nazvao kartelom: "Plenković zapomaže"

Pokazalo se da je farmaceutski div Pfizer odgovoran za podmićivanje liječnika i zaposlenih u zdravstvu u nekoliko zemalja, uključujući i Hrvatsku. Iz Pfizera su priznali kako su u razdoblju između 1997. i 2006. godine isplatili više od dva milijuna dolara mita državnim službenicima u Hrvatskoj, Bugarskoj, Kazahstanu i Rusiji.

>> Farmaceutski div Pfizer podmićivao i u Hrvatskoj!

Prikupljeni sudski dokazi pokazali su kako su iz Pfizera mitom utjecali na odluke o odobrenju i registraciji njihovih proizvoda u navedenim zemljama, te u Italiji, Srbiji, Kini i Češkoj.

Imena osoba koja su primala mito u Hrvatskoj nisu poznata javnosti, a mi vas pitamo kako komentirate korupciju u distribuciji lijekova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene