Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako biste se Vi ponašali da doživite brodolom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su vrišteći tražila roditelje, roditelji djecu, neki su putnici u panici skakali s broda, drugi su doslovno skakali u sigurnosne čamce.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga na olupini VIDEO Kapetan kukavica stigao na olupinu Coste Concordie Slika nije dostupna Svjedočio član posade Obrana Kapetana Kukavice: 'Skliznuo je s mosta kruzera u čamac za spašavanje'

Do nesreće je došlo u petak u 20 sati blizu toskanske obale, u vrijeme kada je većina putnika bila na večeri. 290 metara dug kruzer s 3.200 putnika i 1.000 članova posade nasukao se na pješčani sprud pokraj otoka Giglija u Tirenskom moru. 

Kapetan Francesco Schettino i osoblje na čelnim pozicijama, Talijani, svi su pobjegli s broda  i putnike ostavili na milost i nemilost sebi samima i pomoćnom osoblju - Indijcima, Peruancima, Filipincima. Iako o tome ništa nisu znali oni su puutnicima pomagali pri evakuaciji. Na kruzeru je nastala panika. Djeca su vrišteći tražila roditelje, roditelji djecu, neki su putnici u panici skakali s broda, drugi su doslovno skakali u sigurnosne čamce.

Prema posljednjim podacima pronađeno je šest mrtvih tijela a još se 15 osoba smatra nestalima. Više od 60 osoba je ozlijeđeno.

Nas zanima Vaše mišljenje: Kako biste Vi reagirali da se nađete u takvoj situaciji?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene