Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Jesu li se nadležni dobro pripremili za nevrijeme?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako nevrijeme noćas i tijekom jutra pogodilo je veći dio zemlje. Jak vjetar popraćen kišom čupao je stabla u Zagrebu, a pod njima je stradalo i nekoliko osobnih automobila.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Oluja oštetila vojne helikoptere - 4 rade na popravku Posljedice nevremena: Oštećena dva vojna helikoptera Ilustracija Drugi dan Traga se i dalje za nestalim muškarcem: Talijan s jedrilice pao u more kod Novigrada

Na Zavižanu i u Begovom Razdolju pao je snijeg, a u DHMZ su upozorili kako bi udari bure mogli dosegnuti i 200 km/h! U Novom Marofu je na muškarca palo stablo i usmrtilo ga, potvrdila je policija. Na riječkom području najmanje je 20 osoba ozlijeđeno u nevremenu, među kojima je troje djece.

Dvojica radnika teško su stradala u Marčeljevoj Dragi, koje je bura bacila sa skele. Pali su s osam metara na tlo i obojica zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život

>>Jaka ciklona izazvala kaos u Hrvatskoj: U Novom Marofu na muškarca palo stablo i ubilo ga!

U jutarnjim satima došlo je i do prevrtanja dva teretna vozila, jednog kod Putnika, pored Grobnika, a drugog kod Omišlja na otoku Krku, gdje su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Iz Hitne službe Primorsko-goranske doznajemo kako je samo na riječkom području bilo 20-ak intervencija. uglavnom se radilo o padovim s ozljedama poput lomova ruku i kukova te udarcima u glavu.

Napišite nam u komentaru: Jesu li se nadležni dobro pripremili za nevrijeme?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene