Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Jeste li iznenađeni rezultatima izbora?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi krug predsjedničkih izbora pokazao je tko od četiri kandidata ide u drugi krug.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Neredi u Senegalu Građani bijesni VIDEO Stabilna afrička demokracija u krizi zbog odgode izbora: U neredima poginuo student Vladimir Putin Nove tenzije Rusija pozvala na razgovor otpravnike poslova triju država: "Ako se dogodi sabotaža, odlučno ćemo djelovati"

Nakon što su prvom krugu izbora pristupila četiri kandidata, birači nikome nisu dali više od 50 posto glasova, pa će se u drugom krugu voditi bitka između Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Ivo Josipović koji ide po drugi mandat u utrci za Pantovčak u sasvim je maloj prednosti nad HDZ-ovom kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarović, pokazali su rezultati jučerašnjih izbora.

Predsjednički izbori

Veliko iznenađenje predsjedničke utrke bio je donedavno javnosti nepoznat mladi kandidat Ivan Vilibor Sinčić iz građanske udruge Živi zid. Na iznenađenje mnogih dobio je više od 16 posto glasova birača koji su pristupili izborima, dok je daleko iza njega, na četvrtom mjestu iskusniji političar Milan Kujundžić s oko šest posto osvojenih glasova.

Jeste li iznenađeni rezultatima izbora?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene