Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li poraz od Chelseaja kraj velike Barcelonine dominacije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon gubitka prvenstva, Barcelona je ostala i bez Lige prvaka.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potpuno goli šetali muzejom Muzej otvorio vrata nudistima: "Htjeli smo obilazak učiniti zanimljivijim, a ne tipičnim" Ilustracija Pridobiva birače Čelnik poljske desničarske stranke optužio Njemačku: "Danas žele postići mirnim putem ono što su nekoć činili vojnom silom"

Prvi puta u tri godine Barcelona pod vodstvom Pepa Guardiole neće uzeti jedan od dva najvažnija trofeja. Ostali su praktički bez svega u samo četiri dana. Prvo ih je Real Madrd pobijedio na Camp Nouu i tako riješio pitanje novog prvaka, a onda je novi šok stigao od Chelseaja.

Barcelona je u posljednje tri godine osvojila tri prvenstva i dvije Lige prvaka, a samo je Mourinho s Interom prije dvije godine uspio zaustaviti Guardiolinu momčad.

Sada je tome kraj pa se treba zapitati je li ovo kraj velike dominacije Katalonaca ili će se vratiti već sljedeće godine gladni novih trofeja.

Je li ovaj poraz od Chelseaja kraj velike Barcelonine dominacije?


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene