Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li Mourinho u pravu kada se ljuti na suca utakmice u Muenchenu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Realov trener nije se nakon utakmice samo tako pomirio s porazom. Uperio je prst u suca Webba koji je po većini ostavio odličan dojam.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Sukob navijača u Grčkoj zadržana u bolnici Majka ubijenog navijača dobila srčani udar kad je saznala da joj je sin mrtav: "Srce nije izdržalo" PR VIPNET Kreću prijenosi grupne faze UEFA Lige prvaka na PlanetSportu, uz dodatne programske sadržaje i nove mogućnosti za korisnike

Tek je drugi poraz pod Joseom Mourinhom, nakon domaćeg 2-0 posrtaja od Barcelone prošle sezone, također u prvoj utakmici polufinala, upisao Real Madrid u Ligi prvaka u utorak na Allianz Areni.

'U polufinalu Lige prvaka nije sramota izgubiti. Premda mislim da je danas trebalo završiti 1-1, jer prvi je pogodak pao pri zaleđu. Događa se, međutim, ponekad da suci griješe. Unatoč porazu, u dobroj smo poziciji za uzvrat'', rekao je Mourinho, dok je njegov njemački playmaker Mesut Özil dodao:

''Nesretno smo primili oba pogotka. Ipak, treba nam misliti pozitivno: pobjeđujemo u Madridu i dolazimo opet na Allianz Arenu 19. svibnja, na finale.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene