Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Hoće li potpore za bazene pomoći turizmu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo turizma predstavilo je projekt '1000 bazena za hrvatski turizam', za koji je ove godine osigurano 10 milijuna kuna.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Budva grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..." Turisti u Hrvatskoj, ilustracija - 1 Prvih šest mjeseci Predsezona podbacila: Detaljniji pregled po županijama sugerira kako puno toga i dalje nije dobro

Prema procjenama turoperatora, objekti s dodatnim sadržajem poput bazena imaju 30 posto više rezervacija, pa su iz tih razloga, kao i zbog povećanja konkurentnosti domaćih turističkih subjekata, te stvaranja uvjeta za produljenje turističke sezone, u Ministarstvu turizma odlučili potaknuti privatne iznajmljivače da se uključe u poduzetništvo.

>>'1000 BAZENA ZA HRVATSKI TURIZAM'

Za projekt '1000 bazena za hrvatski turizam' u ovoj je godini osigurano 10 milijuna kuna, od toga 6 osigurava Ministarstvo turizma, a 4 Ministarstvo poduzetništva i obrta. Izmijenjen je i Pravilnik o jednostavnim građevinama i radovima, čime je omogućeno da se bez građevinske i lokacijske dozvole može izgraditi bazen do 100 metara četvornih na građevnoj čestici već postojeće zgrade.

Hoće li potpore za bazene pomoći turizmu?

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene