Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Biste li ostavili svoju imovinu lokalnoj zajednici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je danas bilo svečano - zahavljujući donaciji jedne starije gospođe u iznosu 200 tisuća eura obnovljena je i prigodno otvorena kapelica na gradskom groblju. Biste li i vi ostavili svoju imovinu lokalnoj zajednici pitamo vas danas?

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Na Boninovu u Dubrovniku upriličena je prigodna svečanost povodom otvaranja obnovljene kapelice sv. Križa s popratnim gospodarskim prostorijama. Početak obnove iniciran je 2012. godine, primitkom donacije od 200 tisuća eura, donatorice čiji je jedini uvjet bio - da ostane anonimna.

Proteklog je mjeseca zanimanje javnosti izazvala i Splićanka Ljeposava Dobrila Vojnović, koja je svoju cjelokupnu imovinu ostavila za pomoć djeci Vukovara.

Stoga vas danas pitamo - biste li ostavili svoju imovinu lokalnoj zajednici?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene