Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralni sadržaj

ZIMO Digital pokrenuo novi web s viralnim sadržajem FollowNshare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uspješnog ZIMO portala, koji iz mjeseca u mjesec raste i bilježi sve veću čitanost u svijetu tehnologije, lifestylea i zabave, te kupnje portala FBHrvatska.com, ZIMO Digital pokrenuo je novi web koji se bavi viralnim sadržajem.

'Danas, u vrijeme kada se kreira sadržaj više nego ikad u povijesti, počela je borba za mjesto na Facebookovom newsfeedu koji svako malo smanjuje doseg fanova u svrhu zarade. Osim što se na vaš newsfeed može probiti pokoja kvalitetna vijest, viralni sadržaj oduzima sve više mjesta tamo gdje danas najviše provodimo vrijeme, a to je Facebook', istaknuo je direkotr ZIMO Digitala Saša Fišter.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr strukovna organizacija Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) vodeća multimedijalna kompanija DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord, naš šoubiz portal najčitaniji u Hrvatskoj

FollowNshare je mjesto gdje možete pronaći sadržaj koji će vas dirnuti, nasmijati, možda ponekad natjerati da pustite suzu, te na kraju potaknuti da ga dijelite s vašim prijateljima.

'Čim posjetite www.follownshare.com primjetite ćete naslove koji vas jednostavno mame da kliknete na njih, i tu nema ništa lošeg. Naslovi su danas bitniji nego ikada, stoga i mi posvećujemo puno pažnje upravo njima, jer ako imate najbolju priču i nitko ne kline na nju, onda vaša priča uzaludno stoji na webu', dodje Fišter.

U samo nekoliko dana, FollowNshare već je dokazao da viralan sadržaj funkcionira. ZIMO Digital i dalje prati medijske trendove te se prilagođava sve brže rastućem tržištu! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene