Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igre prijestolja

Za 20 tisuća dolara 'ubit' će zaposlenika Facebooka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Goldblatt iz Facebooka platio je 20 tisuća dolara kako bi bio u novom nastavku romana 'Pjesme leda i vatre' u kojem će njegov lik – ubiti

Autor 'Igre prijestolja' George R.R. Martin čije novu sezonu posljednjih tjedana prate milijuni ljudi diljem svijeta, prošlog je tjedna organizirao humanitarnu akciju s ciljem prikupljanje novca za utočište za vukove. On je rekao da traži dvije osobe koje su spremne platiti 20 tisuća dolara za pomoć vukovima, a zauzvrat će ih on 'ubiti' u novom nastavku romana 'Pjesme leda i vatre' pri čemu će oni sami moći odabrati ime i društveni status lika iz knjige. Martin je jučer napokon odabrao dvije osobe koje su uplatile novac za pomoć vukovima, a kako prenose na Huffington Postu, jedan od odabranih sretnika je zaposlenik najveće društvene mreže na svijetu David Goldblatt.

VIDEO I VAS George R.R. Martin može ubiti - za 20 tisuća dolara!

'Jako sam sretan što mogu raditi ove cool stvari, a pogotovo sam sretan što novac ide u humanitarne svrhe', komentirao je ovaj zaposlenik Facebooka vijest kako će upravo njegov lik biti dio buduće Martinove knjige. On se već se odlučio kako će u knjizi biti Valyrijanac (kaže da je to 'cool rasa') te neki fanovi 'Igre prijestolja' nagađaju kako bi u knjizi, u skladu s rasom koju je odabrao, njegovo ime moglo biti Daeverys Goldaeryen.

Ime ženske osobe koja je platila 20 tisuća dolara kako bi se njeno ime pojavilo u novom nastavku romana 'Pjesme leda i vatre' nije poznato jer je ona, za razliku od Goldblatta, odlučila ostati anonimna.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene