Obavijesti Video Pretražite Navigacija

„20th Anniversary Limited Edition PS4“, ekskluzivno PlayStation izdanje stiže u Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekskluzivno prezentacijsko pakiranje dvadesete obljetnice PlayStationa u cijelom je svijetu dostupno u samo 12 300 primjeraka. Izdano u znak zahvalnosti za podršku svim vjernim fanovima i poslovnim partnerima PlayStationa, sve će oduševiti svojim jedinstvenim dizajnom i retro stilom koji podsjeća na izvorni model PlayStationa.

Zagreb, 10. prosinca 2014. – Tvrtka Sony Computer Entertainment najavljuje 20th Anniversary Limited Edition PS4, ekskluzivno izdanje PS4 kojim se obilježava dvadeseta godišnjica izlaska originalnog PlayStationa, lansiranog 3. prosinca 1994.

Riječ je o specijalnom izdanju koje je ograničeno na 12 300 primjeraka u cijelom svijetu, tako da će samo rijetki sretnici imati priliku zaigrati na ovoj neponovljivoj konzoli. Jedinstvenog dizajna, u izvornoj „Original Gray“ sivoj boji i retro stilu, ovaj je model inspiriran originalnim PlayStation izdanjem te zajedno s pripadajućim dodacima dolazi zapakiran u obljetničkoj kutiji.

Ekskluzivno izdanje PS4 nostalgijom će ispuniti najvjernije fanove, dok će novije generacije imati priliku upoznati isti doživljaj koji je pružala i izvorna konzola. Vrhunske performanse i pažljivo osmišljeni detalji korisnicima diljem svijeta pružaju revolucionarni doživljaj igranja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene