Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izložba najboljih novinskih fotografija

World Press Photo ponovno u Rumunjskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
World Press Photo izložba otvorit će se u okviru RoNewMedia konferencije koja počinje 16. svibnja

 Nakon 17 godina World Press Photo, međunarodna izložba posvećena novinskim fotografijama ponovno će se održati u Rumunjskoj. Izložba će biti otvorena u nacionalnom muzeju u Bukureštu 17. svibnja u sklopu RoNewMedia konferencije, a trajat će do 10. lipnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konferencija o online poslovanju RoNewMedia 6.0 konferencija održat će se u Bukureštu sredinom svibnja Slika nije dostupna Uskoro počinje RoNewMedia konferencija Izazovi digitalnog oglašavanja

U sklopu same izložbe održat će se i veći broj povezanih događaja, a više informacija možete pogledati na službenoj stranici na Facebooku.

World Press Photo osnovan je još 1955. godine kada su 42 fotografa iz jedanaest zemalja prijavili 300 fotografija, dok će ove godine sudjelovati više od 5,247 fotografa iz 124 zemlje koji su prijavili više od sto tisuća fotografija.

Fotografije su dostupne na godišnjim World Press Photo izložbama koje se održavaju na oko sto lokacija u 45 zemalja diljem svijeta te ih ukupno pregleda više od 2,5 milijuna ljudi.

U Rumunjskoj izložbu je organizirala organizacija Eidos Foundation iza koje stoji fotograf Cristian Movila koji surađuje s časopisima poput National Geographica, Newsweeka, The New York Timesa, Paris Matcha i drugih. Cristian je poznat i po svojoj 'Unfinished Dreams' kampanji tijekom koje je uspio skupiti oko 3,2 milijuna eura za pomoć djeci oboljeloj od raka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene