Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne, ne pokušava poletjeti

VIDEO Snowboardanje na mlazni pogon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se dogodi kad vam dobijete ludu ideju da četiri električna mlazna motora montirate na šipku namjenjenu za držanje u rukama? Bilo da imate role, snowboard ili dasku za surfanje, dobijate kretanje na mlazni pogon.

Tvrtka iz Velike Britanije Dreamscape Propulsion napravila je proizvod koji bi mogao postati hit među ljubiteljima ekstremnih sportova. Snowboarderima kojima je dosta penjanja po padinama samo da bi se spustili i tako ponavljali proces više puta, četiri električna mlazna motora na šipki mogli bi biti savršeno rješenje, za maksimalno uživanje i minimalan napor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pannonian Challenge Adrenalin, vratolomije i dobra zabava recept za uspjeh Slika nije dostupna Zakazao padobran VIDEO Snimio vlastiti pad s litice i preživio!

VIDEO 'Superman' u francuskim Alpama: Letio metar iznad tla!

Svaki od četiri motora ima 30.000 okretaja u minuti, a to je dovoljna snaga za ubrzanje preko 80 kmh na snijegu. Potvrdio je to i snowboard profesionalac Jamie Barrow, koji je postigao 80,6 kmh koristeći tu napravu u švicarskom St. Moritzu, prenosi popsci.com.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene