Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prasak ili nešto drugo?

VIDEO Ovako će izgledati kraj svemira?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada dođe vrijeme za kraj svemira Zemlje već dugo neće biti....

Kako će izgledati kraj svemira, hoće li se dogoditi prasak ili nešto drugo? Joe Hanson objavio je video koji pokazuje što će se događati. Do kraja će, ako je vjerovati videu, doći tek kada sav život na zemlji odavno nestane.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Osim daleke, u videu je prikaz i izgled bliže budućnosti. Na kraju - svemiru dolazi kraj.

Impresivni i dalekovidni video bavi se trenutnim najboljim nagađanjima što će se događati, kada će Sunce ostati bez goriva, koliko će naši potomci izdržati u dubokom svemiru i naravno što će se dogoditi samom svemiru, piše Huffington Post.

Još jednom ovaj video nas je podsjetio koliko smo zapravo mali...

Iz Svemira pali na Zemlju - Pogledajte kako!

Jedna od tvrdnji iz videa je da će se pozicija Zemlje u odnosu na Mliječnu stazu u roku od sto tisuća godina drastično promijeniti. U bilo kojem trenutku kroz idućih 500 tisuća godina možemo očekivati da Zemlju pogodi veliki asteroid koji će značajno promijeniti klimu.

Za 600 milijuna godina fotosinteza neće biti moguća. a za milijardu godina sav višestanični život, uključujući i nas, bit će iskorijenjen. Sunce će ugrijati oceane i uništiti zelenilo.

U svakom slučaju, naš planet nestat će puno prije svemira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene