Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poseban film

VIDEO Kako se promijenio ljubavni život tinejdžera...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnja filma odvija se pred ekranom računala. Dok je Noah na internetu u njegovom ljubavnom životu odvija se prava drama.

Kanadski studenti filma Walter Woodman i Patrick Caderberg u svom su filmu "Noah" prikazali kako danas izgleda svijet tinejdžera.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 1 Komunikacijska stručnjakinja ''Nepredvidljivost je Milanovićeva osnovna karakteristika, a ona stvara nestabilnost njega kao osobe i kao političara'' Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu

Potpuno novi svijet komunikacije stvaraju razni online servisi za upoznavanje ljudi, Facebook, Skype...Život tinejdžera drugačiji je nego prije.

Radnja kratkog 17-minutnog filma odvija se pred ekranom računala. Dok glavni lik, Noah prati Facebook, YouTube, iTunes, Skype i druga mjesta na internetu, istovremeno se u njegovom romantičnom životu odvija drama.

Noaha djevojka ostavlja zbog drugoga, a priča prikazuje odrastanje današnjih klinaca, njihovo upoznavanje novih i napuštanje starih ljudi.

Zimo.co izdvojio je rečenicu iz filma koja prikazuje današnji svijet. Nepoznata osoba Noahu kaže “Jedino mjesto na kojem možete održati razgovor s nekim — iskreni razgovor s nekim — jest s potpunim neznancem usred noći”.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene