Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarci ga ne mogu otkopčati

VIDEO Grudnjak se otkopčava SAMO kada je žena zaljubljena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grudnjak True Love Tester ima ugrađene senzore koji prate otkucaje srca i na temelju tih informacija može zaključiti je li žena zaljubljena i onda će se sam otkopčati.

Neke su kompanije već predstavile pametne grudnjake koji bi ženama trebali pomoći u otkrivanju raka dojke i mršavljenju, a iz Ravijoura sada stiže 'revolucionarni grudnjak' True Love Tester koji se sam otkopčava – ali samo kada je žena zaljubljena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pratit će stres Pametni grudnjak pomoći će vam u mršavljenju! Slika nije dostupna Sumnjali da nosi drogu 'Policajac me tjerao da usred noći tresem grudnjak na parkiralištu'

Grudnjak koji može otkriti rak dojke!

Na razvoju ovog grudnjaka surađivali su s japanskim 'stručnjacima za seksualnost' te njihov grudnjak mjeri otkucaje srca i na temelju njih procjenjuje je li žena zaista zaljubljena i uzbuđena. U ovoj kompaniji objašnjavaju kako osjećaj zaljubljenosti uzrokuje 'veliki nalet uzbuđenja' i ubrzava rad srca. Senzor ugrađen u grudnjak prati otkucaje srca i te informacije putem Bluetootha šalje posebnoj aplikaciji za pametne telefone koja analizira te podatke i promjene u otkucajima srca.

Kada True Love Tester dosegne određenu vrijednost, grudnjak će se sam otkopčati. 'Do sada je grudnjak bio samo najobičniji komad odjeće, a sada je on postao instrument za testiranje prave ljubavi', dodaju u Ravijouru. Neki su ovaj grudnjak već prozvali modernim pojasom nevinosti jer, barem kako tvrde njegovi proizvođači, muškarci ga neće moći sami otkopčati, već će se on automatski otkopčati samo kada je žena zaljubljena.

Naravno, u Ravijouru nisu objasnili kako će žene same skidati taj grudnjak (hoće li ga moći skinuti samo putem aplikacije na svom smartphoneu?) te što će se dogoditi kada npr. žena bude na večeri u restoranu s muškarcem kojeg voli – hoće li se grudnjak cijelo vrijeme sam otkopčavati.

Pametni grudnjak pomoći će vam u mršavljenju!

Na Business Insideru kažu kako će zahvaljujući ovom grudnjaku muškarci u budućnosti znati je li žena s kojom izlaze vani zaljubljena u njih ili nije jer, ako se grudnjak cijelu večer sam ne otkopča, znat će da nemaju šanse.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene