Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domaća aplikacija

Nova igra: Posrami ekipu u Remetincu i ukradi više od njih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domaći studio za izradu mobilnih igara izradio je igru pomoću koje se može beskonačno 'mažnjavati'.

Domaći studio za izradu mobilnih igara izradio je igru u kojoj su se satrički osvrnuli na neke od najvećih afera u Hrvatskoj, ali i njihove aktere. Tako su virtualni pomagači u igri Brane 'Pogotovatelj' Šeg, Ivek 'Šef' Salamander, Bero 'Kamijonđija' Ronči, Wolfi 'Bankar' Kutler, Joco 'Maler' Sapun, Žolt 'Naftaš' Hernand, Nado 'Kolekcionar' Vidoš i mogi drugi.

Napokon progovorio autor Flappy Birda: Evo što je rekao

Pročitajte i ovo Razmjena kuna i kovanica - 3 Slavuj, medo... Čuvate li još uvijek kovanice kuna? Reporterka Dnevnika Nove TV istražila je koje imaju veću vrijednost, kao i dokad ih možete vratiti Uskok Zvuči poznato? Prvo odbijaju odgovornost, a onda štite stranku - otkrivena "špranca" političara u aferama: Pogodite koliko ih je iz redova HDZ-a

'Mazni kunu je igra bez kraja, tako da možeš mažnjavati koliko god te volja, kad god želiš i gdje god želiš. Ili barem toliko da tvoj mobilni uređaj više neće moći izbrojiti tvoje bogatstvo. Postani najbolji u mažnjavanju i posrami ekipu u Remetincu. Ne gubi vrijeme jer vrijeme je novac', Stoji na Facebook stranici 'Mazni kunu'.

Vjerujemo da će se mnogi zabaviti uz ovu igru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene