Obavijesti Video Pretražite Navigacija
28. veljače u KUC Travno

TEDxMaksimir - Strast u životu: Odabrano je 15 govornika koji će nastupiti na događaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na događaju će nastupiti Andrea Andrassy, Željko Vukmirica, Franjo Koletić, Bojan Jerbić, Draško Holcer, Goran Čolak, Ivka Armanda Todorović, Julien Duval, Maja Mesić, Marijo Možnik, Sara David, Silvija Šesto, Slaven Kosanović–Lunar, Vesna Ravenščak i Zlatko Stić.

Deveti TEDxMaksimir događaj održat će se u subotu, 28. veljače od 15 sati u Kulturnom centru Travno u Novom Zagrebu. Tema događaja je PASSION@Life (Strast u životu).

Pročitajte i ovo Novac: Ilustracija - 2 ZAOKRUŽIVANJE CIJENA Koriste situaciju? Poskupjele cijene ulaznica za gradske bazene i klizališta, sve prilagođeno uvođenju eura Slika nije dostupna Ubrzo otvorenje Krene pa stane: Pogledajte koliko ćete plaćati vožnju žičarom u promotivnom razdoblju, a koliko kasnije

Nakon početnih više od stotinu prijedloga imena kandidata koji odgovaraju temi te mnogobrojnih razgovora s njima odabrano je 15 govornika koji će nastupiti na događaju: Andrea Andrassy, Željko Vukmirica, Franjo Koletić, Bojan Jerbić, Draško Holcer, Goran Čolak, Ivka Armanda Todorović, Julien Duval, Maja Mesić, Marijo Možnik, Sara David, Silvija Šesto, Slaven Kosanović–Lunar, Vesna Ravenščak i Zlatko Stić.

Kao glazbeni gosti nastupit će Sara Renar, Franka Batelić, Lela Kaplowitz i Igor Geržina. Umjetnički dio programa obilježit će nastupi će Plesnog centra Celtic Fantasy i Triko Cirkus Teatra.

Motivacija, ideje, povezivanje (networking), druženje i zabava samo su dio navoda zbog kojih trebate biti dio publike ovoga događaja. Naime, TEDx događaji poznati su u Svijetu kao oni koji privlače 'ljude koji su spremni svojim idejama mijenjati svijet', a atmosfera na samim događajima nerijetko prerasta u konkretne inicijative za društvena djelovanja. Nije rijetkost na događajima sresti mnoge poznate osobe iz javnosti, uspješne managere i poduzetnike, 'mislioce novog doba', ali i sasvim jednostavne ljude s dobrim idejama. Stoga tvrtke često ove događaje koriste kao svoj team building (razvoj timskog duha).

Pet godina održavanja TEDx događaja u Hrvatskoj

TEDxMaksimir događaj je neprofitan, a na njegovoj pripremi i realizaciji radi 30-ak volontera, stručnjaka iz raznih područja djelovanja. Ujedno svi govornici, glazbenici i umjetnici ne primaju honorar za svoj nastup kao dio osnovnih pravila licence za TEDx događaje. Događaj financijski i uslugama pomažu brojni partneri te TEDx zajednica kupovinom ulaznica za nazočnost događaju.

Ovim događajem proslavit će se pet godina održavanja TEDx događaja u Hrvatskoj (prvi je bio u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu) te četiri godine djelovanja TEDxMaksimir tima. Stoga su na događaj pozvani predstavnici TEDx timova iz Hrvatske i regije koji će predstaviti svoja djelovanja. U predvorju će biti predstavljen povijesni tijek TEDx događaja posljednjih 5 godina u Hrvatskoj te volonterska zajednica prevoditelja TED i TEDx govora.

Sve informacije mogu se potražiti na službenoj web stranici događaja www.tedxmaksimir.com ili na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/TEDxMaksimir. Ulaznice po cijeni od 300 kuna mogu se nabaviti u sustavu Entrio.hr. Broj mjesta je ograničen, a u cijenu su uključeni svi sadržaji i okrepa na događaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene