Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad korisnika

Što se dogodilo s 275.000 korisnika Facebooka iz Hrvatske i Srbije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim analizama, Hrvatska i Srbija su jedine zemlje u kojima je zabilježen pad korisnika Facebooka u posljednja tri mjeseca.

Iako Facebook bilježi porast broja korisnika u većini zemalja, to nije slučaj u Srbiji i Hrvatskoj. Statistike pokazuju kako se u posljednja tri mjeseca broj korisnika Facebooka u Hrvatskoj smanjio za 24.860, a u Srbiji za čak 250.580 korisnika.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

>> Zuckerberg počinje naplaćivati korištenje nekih opcija na Facebooku?!

Ipak, izgleda da nije riječ o masovnom egzodusu Hrvata i Srba s ove društvene mreže. Radi se, naime, o brisanju profila korisnika koji krše pravila Facebooka od strane administratora, prenosi Gadgeterija.

Prema rezultatima tvrtke Socialbakers, Srbija se sa više od 3 milijuna nalazi na 47. mjestu po broju korisnika Facebooka, a Hrvatska sa 1,5 milijuna korisnika na 68. mjestu.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene