Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HTC One 2

Stiže za tri tjedna: Ovo je nasljednik najboljeg telefona na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HTC će 25. ožujka predstaviti nasljednika modela One koji će imati još veći ekran, snažniji procesor i odličnu kameru

Na Mobile World Congressu koji je prošlog tjedna održan u Barceloni odabran je najbolji pametni telefon na svijetu – nakon nekoliko godina dominacije Applea i Samsunga, ova je titula pripala HTC-u i njihovom hvaljenom modelu One. Ova kompanija već je najavila kada možemo očekivati i nasljednika ovog telefona (bit će predstavljen na 25. ožujka na konferencijama u New Yorku i Londonu), a dodatnu pažnju su privukli kada su, nakon predstavljanja Galaxyja S5, svim budućim kupcima Samsungovog telefona poručili da će požaliti ako kupe taj telefon, umjesto novog HTC-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poručuju iz HTC-a 'Požalit ćete ako kupite Samsungov Galaxy S5' Slika nije dostupna Najveći sajam Oni su najiščekivaniji ove godine!

Ovo je NAJBOLJI pametni telefon na svijetu!

Osim datuma predstavljanja ovog telefona, iz HTC-a nema nikakvih službenih informacija o njegovim opcijama, no glasine o nasljedniku Onea kruže već neko vrijeme te je nedavno čak i objavljen videozapis (navodno ga je objavio sin jednog zaposlenika iz HTC-a koji je zbog toga odmah dobio otkaz) u kojem je prikazan telefon i sve njegove opcije.

Prema do sada objavljenim informacijama ovaj smartphone (još nije poznato hoće li se prodavati kao HTC One 2, One + ili HTC ima neku drugu ideju za ime ovog telefona) imat će sličan dizajn i metalno kućište kao i njegov prethodnik, ali imat će veći ekran dijagonale 5 inča Full HD rezolucije.

Radit će na jačem procesoru (najvjerojatnije će to biti četverojezgreni Snapdragon 800), imat će 2GB RAM-a i 2.1MP prednju kameru, dok sa stražnje strane očekujemo UltraPixel kameru (rezolucije 5, 6 ili 8MP) s dva senzora koji bi trebali omogućiti još bolju kvalitetu slike, odnosno bolji fokus i dubinsku oštrinu na fotografijama.

Kupujete smartphone? Ovo su NAJNOVIJI modeli koji uskoro stižu!

Od ostalih opcija koje možemo očekivati na ovom telefonu na Digital Trendsu izdvajaju podršku za NFC, bateriju kapaciteta 2,900mAh, KitKat verziju Androida te, što će cijeniti veliki broj korisnika, utor za microSD memorijske kartice.

Sve točne informacije i opcije ovog telefona saznat ćemo na HTC-ovoj konferenciji 25. ožujka kada ćemo, među inim, saznati i kada će se ovaj smartphone pojaviti u prodaji i kolika će biti njegova cijena.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene