Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeftinija verzija Galaxyja S3

Samsung predstavio Galaxy S3 mini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Galaxy S3 mini manja je i jeftinija verzija jednog od najpopularnijih telefona na tržištu te u Samsungu očekuju veliku potražnju za ovim telefonom.

Za mnoge je jedan od najpopularnijih telefona na tržištu Samsungov Galaxy S3 koji ima napredan hardver i veliki ekran dijagonale 4,8 inča te mu je najveća mana prevelika cijena zbog koje je nedostupan velikom broju korisnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sada je i službeno Ovo je najbolji pametni telefon u 2012. godini! Slika nije dostupna Vladar mobilnog tržišta Samsung prodao sto milijuna pametnih telefona iz Galaxy S serije!

U Samsungu su zato odlučili napraviti manji model ovog telefona koji će cjenovno biti dostupan puno većem broju ljudi te bi lako mogao postati jedan od popularnijih pametnih telefona na tržištu.

Galaxy S3 prestigao iPhone i postao najprodavaniji smartphone na tržištu!

S obzirom da je riječ o manjem i jeftinijem modelu, jasno je da dolazi sa slabijim opcijama u odnosu na S3, ali one bi trebale biti sasvim dovoljne za svakodnevno korištenje. Galaxy S3 mini dizajnom je sličan originalnom modelu S3 te dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 4 inča i rezolucije 480x800 piksela i posljednjom verzijom Androida (4.1 Jelly Bean), uz Samsungovo TouchWiz sučelje s podrškom za neke Samsungove tehnologije poput S Voicea.

Iako je ekran ovog telefona dosta manji u odnosu na Galaxy S3 i njegovih 4,8 inča, 4 inčni ekran modela S3 mini trebao bi biti sasvim dovoljan većini korisnika (npr. i posljednje predstavljeni model iPhonea sada ima dijagonalu od 4 inča), dok su nekima ekrani od 4,8, a pogotovo 5,5 inča koliko ima Galaxy Note 2 ipak preveliki pa su ti telefoni nezgodni za nošenje u džepovima.

Magazin T3: Najbolji telefon godine je - Samsung Galaxy S3!

Manji Galaxy S3 radi na dvojezgrenom 1GHz procesoru, ima stražnju kameru rezolucije 5 megapiksela i prednju VGA kameru za video pozive te 8, odnosno 16GB memorije koja se dodatno može proširiti s microSD memorijskim karticama kapaciteta 32GB. Ostale opcije ovog telefona uključuju podršku za Bluetooth 4.0 i NFC te mobilno surfanje s brzinama do 14,4Mbps.

Samsung Galaxy S3 mini na tržištu bi se trebao pojaviti tijekom studenog.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene