Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogate nagrade

Raj za gamere: Najveći festival videoigara u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći gamerski festival videoigara u regiji, infoGamer, počeo je u četvrtak na zagrebačkom Velesajmu.

Sajam je okupio sve najznačajnije firme, časopise, promotore u sferi igara, video igara, multimedije i zabave u paviljonu broj 8 Zagrebačkog Velesajama. Traje do nedjelje, 17. studenog.

Pročitajte i ovo Hamasovci su napad počeli na glazbenom festivalu prvi dan sukoba Manekenka preživjela masakr, skrivala se ispod mrtvog dečka: "Činili su užasne stvari. Bio je to ruski rulet" Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti"

Na sajmu možete vidjeti najnovije PlayStation igre i naslove popraćene fantastičnom atmosferom. Udruga virtualnih igara za sve posjetitelje organizira natjecanja u najpopularnijim igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2014, NBA2k14, Call of Duty: Ghosts i GRID2 sa novčanim nagradnim fondom i vrijednim sponzorskim nagradama.

>>Odlazak Nintendovog vizionara i legende video igara

Sve rezultate i informacije sa sajma možete pratiti na web stranicama udruge www.vfa-masters.com i www.uvi.hr.

Udruga virtualnih igara (Association of Virtual Games) željela je za sve gamere napraviti ovakav vrhunski spektakl koji zaista jest "Raj za gamere" kao što i glasi slogan udruge. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene