Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preuzmite OYO aplikaciju za iPad i iPhone!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uživajte u omiljenim sadržajima na iPad i iPhone uređajima uz OYO aplikaciju za iPhone i iPad.

OYO aplikacija omogućuje vam brz, jednostavan i legalan pristup do brojnih hrvatskih i stranih filmova, serija, emisija Nove TV i Doma TV-a, sportskih događaja i vijesti putem iPhone i iPad uređaja. Pristup svim ovim sadržajima na OYO dobivate za jedinstvenu mjesečnu cijenu te ih možete gledati bilo kad i bilo gdje, bez reklama.

Aplikacija omogućuje pregled velikog broja filmova i serija, a dostupni sadržaji se kontinuirano nadopunjuju novim naslovima. Dio naslova na OYO je dostupno premijerno – prije emitiranja u TV programu. U sklopu OYO aplikacije svaki dan možete uživo pratiti Dnevnik Nove TV, kao i pojedine sportske događaje.

Gdje mogu preuzeti OYO aplikaciju za iPhone i iPad?
Aplikaciju možete preuzeti u sklopu AppStore-a na OVOM LINKU.

Sadržaji dostupni u sklopu iPhone i iPad aplikacije
Postoje određene razlike u sadržaju koji je dostupan u sklopu aplikacije u odnosu na sadržaj koji je dostupan na OYO.hr stranici. Ove razlike u sadržaju nužne su zbog toga što se prava za distribuciju sadržaja razlikuju ovisno o uređaju (osobno računalo, TV uređaj, iPad). Kontinuirano radimo na unaprjeđenju funkcionalnosti servisa te nastojimo osigurati da čim veći broj naslova bude dostupan na svim platformama na kojima se može koristiti OYO.

Kako mogu koristiti OYO aplikaciju?
Kako biste mogli gledati video sadržaje putem OYO aplikacije, trebate biti OYO pretplatnik. Ukoliko već imate aktivnu pretplatu jednostavno se prijavite u aplikaciju sa svojim OYO korisničkim imenom i lozinkom te uživajte u brojnim sadržajima. Ukoliko nemate aktivnu pretplatu na OYO, za gledanje sadržaja u aplikaciji trebate se prvo pretplatiti na servis. Sve informacije o pretplati na OYO možete pronaći u našoj rubrici POMOĆ.

Tehničke informacije
Zbog sigurnosti, aplikacija trenutno ne podržava AirPlay tehnologiju u potpunosti (buduće verzije aplikacije podržavat će AirPlay). Može se dogoditi da aplikacija ne radi ispravno na uređajima na kojima je izvršena neautorizirana izmjena softwarea (jailbreak). Zbog slabijih performansi iPhone 3G S i treće generacije iPod Touch uređaja, mogu se javiti poteškoće prilikom gledanja videa u visokoj kvaliteti preko Wi-Fi pristupa internetu. U slučaju pristupa putem EDGE i 3G veze aplikacija će raditi ispravno. Ove poteškoće biti će ispravljene u roku od nekoliko tjedana. Aplikacija podržava novi iPad Retina display.

Mogu li koristiti aplikaciju iz inozemstva?
Da, aplikaciju možete koristiti i ukoliko se nalazite u inozemstvu, no iz inozemstva je na OYO dostupna ograničena količina sadržaja. Sve informacije o pristupu iz inozemstva možete pronaći OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene