Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna snimka

Poslušajte zvukove s ruba svemira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret posebnom DVD/Blue-ray videu, koji će ovjekovječiti eru space shuttlea, objavljen je i nevjerojatan video lansiranja space shuttlea. U njemu po prvi puta možete čuti zvukove sa samog ruba svemira, odnosno 35 kilometara visine.

Video su snimile kamerice postavljene na Pomoćne raketne motore, a montirao ga je i uredio Michael Interbartolo, član bivšeg space shuttle program tima. navodno će upravo ova video snimka biti bonus na spomenutom DVD-u, prenosi Popsci.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Satelit s balističkom tehnologijom SAD oštro kritizirao Sjevernu Koreju zbog lansiranja rakete: "Drsko kršenje nekoliko rezolucija diže tenzije" Slika nije dostupna Na 35 000 metara U stratosferu lansiran LEGO Space Shuttle

>> U stratosferu lansiran LEGO Space Shuttle

Iako su već objavljene snimke lansiranja ove vrste, u ovom videu je posebnost nevjerojatan zvuk, koji je obrađen uz pomoć studijske opreme Skywalker Sunda, koji producira i zvuk za filmove Georgea Lucasa. Zvuk je na snimci dramatično pojačan, a ako želite čuti zvukove s ruba svemira, ne propustite pogledati ovu snimku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene