Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže ovaj mjesec

Pojavile se nove fotografije iPada mini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednoj ukrajinskoj stranici objavljene su (navodne) fotografije iPada mini čije predstavljanje očekujemo već za tjedan dana

Sve je više glasina vezanih uz manji model iPada kojeg će Apple najvjerojatnije predstaviti već tijekom ovog mjeseca. Prvotne informacije govorile su da će ga Apple najaviti na konferenciji 17. listopada, no neke nove glasine kažu da bi to moglo biti još i ranije – 10. listopada. iPad mini imat će manji ekran od klasičnog iPada (dijagonala 7,85 inča) i trebao bi biti jeftiniji te će njegova cijena navodno biti manja od 300 dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže i novi iPad mini Još tanji i još moćniji: iPad Air od 1. studenog dostupan u Hrvatskoj! Slika nije dostupna Novi iPadovi i Macovi Apple predstavlja nove proizvode: Evo što možemo očekivati

Manja i upola jeftinija verzija iPada stiže već za dva tjedna?

Na mreži su se do sada već pojavile neke slike ovog uređaja, a sada su na ukrajinskoj stranici UkrainianiPhone objavljene nove fotografije kućišta i ekrana koje pokazuju da bi stražnji dio ovog tableta trebao biti napravljen od istog materijala kao i na iPhoenu 5. Slike otkrivaju i da će iPad mini također imati manji konektor za povezivanje s računalima i punjenje (kao i u iPhoneu 5) te da će imati utor za nano SIM kartice.

Ostale opcije koje bi Appleov manji tablet trebao imati su podrška za brzi bežični prijenos podataka, 16 i 32GB prostora za pohranu podataka, a možda i ekran visoke (retina) rezolucije.

Je li ovo iPad mini?

Apple već sada dominira tržištem tableta te, usprkos sve većoj konkurenciji koja predstavlja sve naprednije, ali i jeftinije modele, iPad je i dalje za mnoge najatraktivniji tablet. U ovoj se kompaniji nadaju da će s manjim i jeftinijim modelom privući one korisnike koji žele napredan tablet, ali ne žele potrošiti više od 300 dolara za njega te su takvim korisnicima trenutno najzanimljiviji Googleov Nexus 7 tablet, kao i novi Amazonovi Kindle Fire model. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene