Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPhone Air

Pogledajte video: Je li ovo novi iPhone?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski grafički dizajner prikazao je svoju viziju novog modela Appleovog telefona te bi novi iPhone zaista mogao izgledati slično kao i njegov model

Iako će Apple novi model svog pametnog telefona najvjerojatnije predstaviti u drugoj polovici godine, već neko vrijeme mrežom kruže brojne glasine oko toga što možemo očekivati od novog iPhonea. Svoju viziju novog modela Appleovog telefona predstavio je i britanski grafički dizajner Sam Beckett za kojeg na Huffington Postu kažu kako je prije dvije godine napravio koncept iPhonea 5 'koji je bio ispred svog vremena' i koji se pokazao prilično preciznim jer je imao veći ekran i novi dock konektor, ali i neke stvari koje je Apple naknadno predstavio poput senzora otisaka prstiju i kontrolnog centra.

Za ovaj model iPhonea Beckett vjeruju da će ga Apple predstaviti kao iPhone Air (na ovaj način Apple bi, umjesto npr. iPhone 6 i 6C mogao imati dva odvojena modela iPhone 6 i Air) te da Jony Ive neće raditi neke revolucionarne promjene i dizajnu telefona, već će se držati provjerene formule kao i na prošlim modelima iPhonea.

Oni su najiščekivaniji ove godine!

Gotovo je sigurno da će novi iPhone imati veći ekran te Beckett vjeruje da će to biti 4,7 inčni ekran Full HD rezolucije (1920x1080 piksela uz gustoću piksela od 468ppi, što je povećanje u odnosu na 326ppi iPhonea 5S).

Zbog većeg ekrana, kućište novog iPhonea bit će osam posto veće u odnosu na iPhone 5S (s tim da on očekuje da će Apple dodatno smanjiti okvir oko samog ekrana kako ne bi previše povećavali kućište), a model Air mogao bi biti i tanji 7mm u odnosu na 5S. Od ostalih opcija Beckett očekuje i kvalitetniju kameru više rezolucije (10MP) te, naravno, snažniji i brži A8 procesor.

Kako se vama sviđa Becketov iPhone? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene