Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Još četiri godine'

Ovo je NAJPOPULARNIJI status u 2012.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za najpopularniju objavu na Twitteru zaslužan je Barack Obama koji je na ovoj društvenoj mreži nakon predsjedničkih izbora napisao: 'Four more years'

Iz Twittera su objavili popis najpopularnijih tweetova (nazvali su ih 'Golden Tweets') koji su najviše puta podijeljeni i koji su privukli najveću pažnju korisnika ove društvene mreže diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame

Najpopularnija objava na Twitteru ove godine pripada Baracku Obami koji je, dok je cijeli svijet iščekivao rezultate izbora za predsjednika SAD-a, na Twitteru napisao 'Four more years'. Njegovu su objavu podijelili korisnici iz više od 200 zemalja diljem svijeta te je s više od 810 tisuća retweetova Obama oborio dosadašnji rekord ove društvene mreže.

Za drugu najpopularniji objavu na Twitteru zaslužan je Justin Bieber koji je na ovoj mreži odao poštovanje šestogodišnjoj Avalanna Routh koja je u rujnu preminula nakon bolesti. Ona je bila njegov veliki fan te se Bieber tijekom bolesti povezao s njom, a nakon njene smrti na Twitteru jnapisao 'RIP Avalanna. i love you' te je njegovu objavu podijelilo više od 220 tisuća korisnika Twittera.

Pogledajte što ste radili na Facebooku i Twitteru ove godine!

Osim objava Obame i Biebera koje su privukli najviše retweetova, iz Twittera su izdvojili još nekoliko objava koje su privukle puno pažnje na ovoj mreži. Među njima je i objava igrača američkog nogometa TJ Langa koji je nakon kontraverzne sudačke odluke zbog koje je njegova momčad Green Bay Packers poražena od Seattlea napisao: 'Fuck it NFL.. Fine me and use the money to pay the regular refs.'

U to su vrijeme regularni suci štrajkali te su utakmice vodili zamjenski suci na koje je bilo mnogo pritužbi, a njihova pogreška na navedenoj utakmici izazvala je velike reakcije na Twitteru – objavljeno je više od milijuna poruka vezanih uz tu odluku, a najviše pažnje izazvala je Langova objava koja je podijeljena oko sto tisuća puta.

Puno pažnje (i veliki broj retweetova – više od 67 tisuća) privukla je i objava službenog profila olimpijskog saveza Velike Britanije u kojoj su se pohvalili brojem osvojenih medalja i zahvalili fanovima na potpori. S obzirom da su Olimpijske igre održane u Londonu, jasno je koliko je Britancima bilo važno napraviti što bolji rezultat pa su zbog toga mnogi retweetali ovu objavu.

Posljednja popularna objava koju su na Twitteru spomenuli u kategoriji 'Golden Tweets' jest kada je u lipnju glumac Koichi Yamadera na ovoj društvenoj mreži najavio vjenčanje s Rie Tanakom – ova je vijest ubrzo postala najpopularnija u Japanu te je njegova objava podijeljena više od 68 tisuća puta.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene