Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja 'pogreška' Facebooka!

Ovo je Brian Acton, čovjek kojeg Facebook NIJE ŽELIO zaposliti! A danas...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nepuna tri mjeseca 2009. godine odbile su ga danas dvije najveće društvene mreže na svijetu, Facebook i Twitter. Ipak, s 19 milijardi dolara od prodaje WhatsAppa, jedan od osnivača te tvrtke Brian Acton ipak se najslađe smješka...

Jedan od osnivača WhatsAppa, Brian Acton je, nakon što je 2009. godine ostao bez posla, tražio posao i u Facebooku. Oni su ga odbili. A sada je Zuckerberg platio 19 MILIJARDI DOLARA za njegovu firmu!

ŠOK U TECH SVIJETU: Facebook kupuje WhatsApp za 19 milijardi dolara!

"Facebook me odbio. Bila je to super prilika za povezati se s nekim fantastičnim ljudima. Veselim se novoj životnoj avanturi", napisao je putem Twittera Acton 3. kolovoza 2009. godine.

Štoviše, niti tri mjeseca prije toga odbio ga je i sam Twitter. "Odbili su me iz sjedišta Twittera. U redu je. Bio bi to ionako dug put", napisao je Acton 23. svibnja 2009. godine.

Ipak, životna avantura za Actona je bila i više nego plodonosna. Dugo su se osnivači WhatsAppa opirali primamljivim ponudama za prodaju, no 19 milijardi dolara... zar to treba uopće i komentirati?

Actonova poslovna avantura s ovom prodajom može i završiti, što se njega tiče. Financijska neovisnost mu je osigurana, a vjerojatno i za njegove potomke. Ima istine u onoj starj, "tko se posljednji smije, najslađe se smije".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene