Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HTC ponovno napada

'Novi Galaxy je samo komad jeftine plastike'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon predstavljanja novog modela One, direktor HTC-a napao je Samsung i rekao kako je njihov Galaxy S5 samo komad jeftine plastike

Nakon što je Samsung krajem veljače predstavio pametni telefon Galaxy S5, iz HTC-a su putem Twittera poručili da će osobe koje kupe ovaj telefon požaliti, jer HTC priprema puno bolji smartphone od novog Galaxyja. Taj su smartphone predstavili početkom ovog tjedna te će njihov model One (M8) ponovno konkurirati za titulu najboljeg pametnog telefona godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poručuju iz HTC-a 'Požalit ćete ako kupite Samsungov Galaxy S5' Slika nije dostupna Top modeli Ovo su najbolji pametni telefoni predstavljeni u 2013. godini!

'Požalit ćete ako kupite Samsungov Galaxy S5'

Nakon predstavljanja novog smartphonea, ekipa iz HTC-a nastavila je napadati Samsung i njihove Galaxy pametne telefone pa je u razgovoru s novinarima Business Insidera predsjednik američke divizije ove kompanije Jason Mackenzie rekao je kako je novi Galaxy telefon 'komad jeftine plastike'.

Također, dodao je da je glavna razliku između ovih kompanija u tome što HTC ulaže u svoje korisnike za koje dizajniraju 'prekrasne proizvode na koje mogu biti ponosni', dok je Samsung 'kompanija koja je ponajviše fokusirana na oglašavanje'. Nakon što je model One proglašen najboljim pametnim telefonom na svijetu, HTC sigurno ima velika očekivanja od njegovog nasljednika, a na tržištu će mu glavni konkurent biti upravo Samsung i njihov nedavno predstavljeni Galaxy S5.

Na Business Insideru napominju kako su neki i ranije kritizirali Samsung čiji je uspjeh navodno 'više rezultat marketinga i velikog budžeta, nego kvalitete njihovih proizvoda' – što je teorija s kojom se mnogi ipak ne bi složili. Mackenzie je dodao da, za razliku od Samsunga i njihovih 'loše dizajniranih plastičnih telefona', oni ciljaju drugačije korisnike – one koji žele samo najbolje.

HTC predstavio nasljednika NAJBOLJEG telefona na svijetu!

Zanimljivo je da je tijekom proteklih godina upravo Samsung bio kompanija koja je napadala konkurenciju te su u svojim reklamama često ismijavali Apple i njihove korisnike, a situacija se s vremenom promijenila te je sada Samsung taj koji je na udaru konkurencije.

Koji bi vi telefon vi kupili – Galaxy S5 ili novi HTC-ov One? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene