Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove informacije o vjenčanju šefa Facebooka

'Zuckerberg je škrtac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su se pojavile nove informacije sa Zuckerbergova vjenčanja, a neki mediji kažu da je, umjesto vjenčanja iz snova, Priscilli priuštio vjenčanje u dvorištu s jeftinom hranom i jeftinim prstenom

Samo dan nakon izlaska Facebooka na burzu, mediji su prenijeli vijest o vjenčanju Marka Zuckerberga s dugogodišnjom djevojkom Priscillom Chan. Zanimljivo je da niti prijatelji ovog para nisu znali da će se šef Facebooka oženiti već su mislili da idu na proslavu diplome njegove djevojke.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIOPĆENJE POLICIJE Mladu Albanku u Zagrebu oteli iz zaručnikove kuće, određen im pritvor Posljedice požara na vjenčanju u Iraku više od 100 mrtvih VIDEO Pogledajte trenutak u kojem se svadba iz snova pretvorila u noćnu moru

Tjedan dana nakon vjenčanja u javnost su procurili neki novi detalji vezani uz samu ceremoniju koja je održana u dvorištu Zuckerbergove kuće u Palo Altu pred oko stotinjak gostiju.

Na Mashableu su prikupili informacije iz više različitih izvora koji su pisali o vjenčanju pa smo tako saznali da su Mark i Priscilla vjenčanje planirali od kraja prošle godine te je ona vjenčanicu kupila još u listopadu prošle godine (ako nekoga zanima, platila ju je 4,700 dolara), a zanimljivo je da ju je kupila pod lažnim imenom kako se vijest o njenom skorašnjem vjenčanju ne bi proširila.

Tko je uopće Zuckerbergova supruga?

Puno se nakon vjenčanja pričalo i o prstenu kojeg je Mark kupio Priscilli te ga je navodno platio oko 25 tisuća dolara, a u New York Postu su ga zbog toga prozvali škrtcem smatrajući da je trebao potrošiti više.

Također, njegovu su ženu prozvali 'najnesretnijom sretnom ženom na svijetu' – naime, umjesto vjenčanja iz snova, Zuckerberg joj je priuštio 'jeftini prsten', vjenčanje u dvorištu te jeftini hranu – navodno je meksička hrana koju su naručili koštala samo 7,50 dolara po osobi.

Nije poznato da li su Mark i Priscilla potpisali predbračni ugovor, a ako nisu, onda sve što je Zuckerberg stekao prije vjenčanja ostaje njegovo, dok se imovina stečena tijekom braka dijeli na pola.

Od ostalih informacija koje su 'procurile' sa Zuckerbergova vjenčanja, treba izdvojiti da je za glazbu bio zadužen Billie Joe Armstrong, pjevač Green Dayja s kojim je Mark prijatelj već duže vrijeme, a iako još nije objavljeno gdje će par provesti medeni mjesec, mediji kažu da će to biti u Peruu krajem ove godine.

Zanimljivo je da su brojni mediji sve do nedavno hvalili Zuckerbergovu jednostavnost, drugačiji način poslovanja i njegov 'hoodie', odnosno majicu s kapuljačom koju je nosio pri susretu s bankarima, a sada (nakon debakla na burzi) kada je organizirao jednostavno vjenčanje daleko od očiju javnosti, prozivaju ga škrtcem.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene