Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

''Friends in Space''

FOTO Ona je na ISS-u, pošaljite joj poruku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samantha Cristoforetti je astronautkinja Europske svemirske agencije (ESA) i trenutno nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS). Svi koji žele mogu joj poslati pozdrav i, ako im se posreći, dobiti odgovor.

Oduvijek ste željeli razmijeniti riječ-dvije s astronautima dok kruže oko Zemlje? E pa danas to više nije san već je postalo stvarnost zahvaljujući aplikaciji ''Friends in Space'' koju je razvio studio Accurat u suradnji s talijanskom astronautkinjom Samanthom Cristoforetti, piše Time.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provedena katalogizacija 'Galaktički cenzus': Objavljena najdetaljnija 3D karta Mliječne staze ikad, s više od milijardu zvijezda Slika nije dostupna Prošlo je 50 godina... VELIKI PLANOVI ZA MJESEC 'Ne bi se radilo o tek par kuća, gradskoj vijećnici i crkvi'

'U misiju na Mars trebale bi ići samo žene'

Cristoforetti je astronautkinja Europske svemirske agencije (ESA) i trenutno nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS). Svi koji žele mogu joj poslati pozdrav i, ako im se posreći, dobiti odgovor. Naravno, samo u slučaju ako ISS u tom trenutku prelazi iznad njihove regije. Aplikacija pruža i tu informaciju kao i detalje o Samanthinim dnevnim aktivnostima. Također, omogućava svim ljudima koji ju prate na misiji da se povežu i međusobno komuniciraju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene