Obavijesti Video Pretražite Navigacija
WhatsApp demantira:

Ne prodajemo se Googleu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su se pojavile glasine da je WhatsApp u pregovorima s Googleom oko navodne prodaje kompanije, stigao je prvi službeni demantij.

AllthingsD piše kako je Neeraj Arora, šef razvoja biznisa u WhatsAppu istaknuo kako nemaju sastanke s Googleom radi prodaje servisa.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

>>Google kupuje OVO za milijardu dolara?

Nakon što su se ranije ovaj tjedan pojavile glasine kako će Google navodno kupiti WhatsApp za milijardu dolara, izvršni direktori kompanije kažu kako ne rade na prodaji servisa, no više od toga nisu htjeli komentirati. Možda ćemo nešto više informacija o ovome doznati  na AllThingsD konferenciji D:Dive Into Mobile, koja će se održati u New Yorku idućeg tjedna. WhatsApp je u zadnje vrijeme često meta glasina o prodaji servisa, pa se tako ranije pričalo kako će ih Facebook kupiti, no do toga očito nije došlo. WhatsApp je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija na svijetu, koja omogućava komunikaciju preko različitih mobilnih platforma, a odnedavno se naplaćuje 0.99 dolara godišnje. Na dnevnoj bazi korisnici putem WhatsAppa pošalju čak 10 milijardi poruka. (Powerd by Zimo)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene