Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojni novi proizvodi

'Najbolji proizvodi u posljednjih 25 godina': Apple se priprema za VELIKU jesen!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako se glasine pokažu točnima, pred Appleom i fanovima ove kompanije zaista je velika jesen prepuna uzbuđenja i novih uređaja

Internetom posljednjih mjeseci kruže brojne glasine vezane uz nove Appleove proizvode, a iz kompanije su u više navrata naglasili kako za ovu godinu planiraju velike stvari. Prvo je Tim Cook još početkom godine u jednom intervjuu najavio kako pripremaju nove kategorije (odličnih) proizvoda, a krajem prošlog mjeseca Eddy Cue iz ove kompanije rekao je kako trenutno rade na 'najboljim proizvodima u posljednjih 25 godina' koliko je on u Appleu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika očekivanja Povijesni dan za Apple: Pratite UŽIVO! Slika nije dostupna Stižu iPhone 6 i iWatch Kakvu senzaciju Apple priprema u utorak?

Tim Cook tvrdi: Korisnici su nezadovoljni Androidom i masovno prelaze na iPhone

Neki ljubitelji ove kompanije nadali su se da će Apple neke od tih novih proizvoda predstaviti na nedavno održanoj WWDC konferenciji, no kako na njoj nisu prikazani novi uređaji, sada je svima jasno da je Apple sve najbolje što priprema ostavio za jesen.

Na stranici re/code kažu da bi, prema informacijama koje su dobili od svojih izvora, Apple u listopadu trebao predstaviti jedan od njihovih najiščekivanijih proizvoda u posljednje vrijeme – iWatch te za početak navodno planiraju napraviti tri do pet milijuna komada koji bi korisnicima trebali biti dostupni do kraja godine. Iako je konkurencija na tržištu pametnih satova sve veća, mnogi analitičari vjeruju da bi upravo Apple trebao preokrenuti stvari na ovom tržištu, odnosno da će se zanimanje korisnika za ovakvim uređajima povećati nakon predstavljanja iWatcha na sličan način na koji je ova kompanija pokrenula tržište tableta s iPadom.

Osim sata, Apple bi krajem ljeta ili početkom jeseni trebao predstaviti i nove modele svojih pametnih telefona te fanovi očekuju najveće promjene u izgledu iPhonea od 2007. godine. Apple je do sada samo jednom povećao veličinu ekrana svog telefona – s 3,5 na 4 inča, a ove godine dijagonala ekrana iPhonea 6 trebala bi iznositi 4,7 ili 4,8 inča.

Još veći, tanji i ljepši: Je li ovo iPhone 6?

Također, Apple bi u rujnu mogao predstaviti i svoj prvi phablet s 5,5 inčnim ekranom, a s obzirom na sve veću popularnost ove kategorije hibrida između telefona i tableta, u ovoj kompaniji sigurno očekuju odličnu prodaju novog gadgeta.

Najvjerojatnije krajem listopada možemo očekivati i nove tablete – poboljšane modele iPada Mini i Air, a neke ranije glasine govorile su i o 12,5 inčnom hibridu između Mac prijenosnika i tableta.

Ako se sve ove glasine pokažu točnima, pred Appleom i fanovima ove kompanije zaista je velika jesen prepuna uzbuđenja i novih uređaja.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene