Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internetska kultura

Netokrati o netokraciji: Prikazan film 'Digitaliziramo regiju'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas u 19 sati u Vip Klubu u Zagrebu održana je premijera vrhunskog kratkog filma 'Digitaliziramo regiju' uz zabavni program.

Na događaju je sudjelovalo 330-tinjak najuglednijih sudionika regionalne internetske scene koji rade u tvrtkama koje se bave ili integriraju internetsko i mobilno poslovanje kao što su Google, Facebook, Microsoft, IBM i ostali.

Na predstavljanju nove Netokracije govorio je Ivan Brezak Brkan, glavni urednik Netokracije, njen izvršni urednik Nebojša Grbačić i društveni urednik Nikola Krajačić, te još mnogi govornici.

'Digitaliziramo regiju' je prvi kratki film o internetskoj kulturi i poduzetništvu u srednjoj i istočnoj Europi, a bavi se rastom internetske sfere u Hrvatskoj i regiji uz gostovanja ključnih sudionika: poduzetnika, internetskih profesionalaca itd.

Film je snimljen početkom 2012. i predstavljat ne samo kratki film, već i multimedijalnu infografiku, te razglednicu naše digitalne regije koja svijetu, ali i nama samima pokazuje što sve znamo.

Vrhunski snimljen i produciran, film će biti dostupan putem najpopularnijih video servisa na svijetu uz engleske
titlove.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene