Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozni predmeti

NLO-i na snimkama s Marsa?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NASA-in rover Curiosity jedva da je počeo slati fotografije s Marsa, a na njima su već uočene 'neobične stvari, koje neki nazivaju NLO.'

Korisnik YouTubea StephenHannardADGUK objavio je analizu fotografija s Marsa na kojima se, tvrdi, vide brojni objekti nalik na NLO koji su ostavili trag slijetanja na crvenom planetu, piše Klik Kolorado.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Slika nije dostupna Dokaz ili nova prijevara? VIDEO Snimke NLO-a na Marsu koje je snimio Curiosity!

Za to u NASA-i imaju objašnjenje. 'Vjerujemo da smo snimili ono što zovemo utjecaj slijetanja na površinu Marsa', rekao je inženjer u NASA-i Steven Sell. 'Dokaz da je ovo nešto što smo mi uzrokovali je činjenica da se na slici, iste kamere snimljene 45 minuta kasnije, taj trag više ne vidi.'

>> Curiosity se zagrijava za probnu vožnju

Osim toga, jedna sekvenca filma koji je Curiosity poslao na Zemlju pokazuje bijele objekte koji se pomiču na horizontu Marsa.

Još je jedna uočena neobičnosti. Naime, pozornim pogledom na snimke panorame koju je poslao Curiosity, vidi se okrugli objekt koji je smješten na određenoj udaljenosti od rovera.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene