Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fuel Micro Charger

Mikro punjač za mobitel mogao bi vas spasiti kada vam se baterija isprazni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od gorih situacija jest trenutak kada vam najviše treba mobitel, a baterija vam se ispraznila i nemate u blizini struje da je napunite.

Kako bi izbjegli takve situacije Devotec je lansirao Kickstarter kampanju za svoji proizvod - Fuel Micro Charger a koji ima zadatak napuniti vaš mobitel kada vam je baterija pri kraju. Ovaj mali kanistar sadrži 5C bateriju s 220 mAh a koja bi trebala biti dovoljna za dodanih 20 do 30 minuta razgovora ili nekoliko sati standby-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ručno radi i zaradi Zbogom elektrane? Uskoro ćemo puniti uređaje masturbirajući Slika nije dostupna Pažnja, pažnja... Punite mobitel preko noći? Evo zašto to ne biste trebali raditi!

>> Bitka za tržište naočala: Sony patentirao svoju viziju 'uređaja za glavu

Na žalost, Fuel Micro Charger ne podržava iPhone, no zato ga mogu koristiti svi ostali tako da ga spoje na USB. Kampanja na Kickstarteru pokazala se kao vrlo uspješna pa je tako od traženih 20.000 dolara već prikupljeno 37.000 uz to da je preostalo još 20 dana za donaciju.

Sam uređaj je dovoljno mali da vam stane u džep bez da vam smeta. Ovaj uređaj će se prodavati po cijeni od 39 dolara, a bit će dostupan u crvenoj i zelenoj boji. Možda dobra vijest za kraj jest da je Devotec istaknuo kako radi na tome da i Apple odobri ovaj punjač za iPhone.

U nastavku možete pogledati kratki video s Kickstarter kampanje.

Powered by Zimo
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene