Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surfajte sigurno!

Maksimalna zaštita za računala i mobilne uređaje po nevjerojatnoj cijeni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Surfajte sigurno i zaštitite privatne podatke s nagrađivanim Trend Micro Titanium Maximum Security antivirusnim programom za računala i mobilne uređaje

Jedan od najvećih problema internetskih korisnika jest sigurnost jer na mreži vrebaju brojne opasnosti poput virusa, malwarea i hakera koji se mogu dokopati privatnih informacija s računala, preuzeti kontrolu nad računalima i koristiti ih za daljnje hakerske napade ili ga, kao što je to sve češći slučaj u posljednje vrijeme, mogu zaključati i tražiti financijsku odštetu za njegovo otključavanje.

Neki od hakerskih trendova u posljednje vrijeme uključuju i napade na korporativne i privatne podatke pohranjene u cloudu – s obzirom na sve veći broj podataka koje koristimo, ali i sve veći broj uređaja (stolna i prijenosna računalo, pametni telefoni, tableti itd.), korisnici najvažnije podatke pohranjuju u oblaku kako bi im uvijek bili dostupni na svim uređajima, što je veliki mamac za hakere.

Oprez na računalima! Hakerski napadi nisu zaobišli ni Hrvatsku!

Također, zabilježen je i veliki porast malwarea za Android te će cyber kriminalci i u budućnosti tražiti nove načine na koje bi mogli napasti mobilne korisnike, a sigurnosni stručnjaci posebno upozoravaju na sve veću količinu virusa i malwarea namijenjenog napadu na banke i krađi novca s bankovnih računa korisnika. Ovi problemi nisu zaobišli niti Hrvatsku te su iz Hrvatske udruge banaka više puta ove godine upozorili na hakerske napade na računala klijenata banaka.

Kako bi se zaštitili od ovakvih napada i izbjegli potencijalno velike probleme (pražnjenje bankovnih računa, krađu privatnih podataka i fotografija s računala i telefona i slično), korisnici moraju djelovati preventivno – uvijek se trebaju držati nekih općenitih pravila sigurnosti na internetu i ne koristiti iste lozinke za različite online račune i servise, odnosno trebaju biti paziti koje internetske stranice posjećuju i koje linkove klikaju te se preporučuje korištenje antivirusnih programa koji će spriječiti brojne opasnosti.

Idealno rješenje za zaštitu računala i mobilnih uređaja jest nagrađivani Trend Micro Titanium Maximum Security antivirusni program za računala koja rade na Windowsima i Macove te Trend Micro Mobile Security za mobilne uređaje koji rade na Androidu i Appleove telefone.

Dvojica Zadrana hakirali Facebook profile i prevarama se domogli 12.000 kuna

Jedna od najvećih snaga ovog programa koju hvale tehnološki novinari jesu preventivne mjere protiv infekcije računala te Maximum Security pruža zaštitu protiv svih opasnosti koje vrebaju na mreži – od virusa i spywarea pa do zaštite od krađe identiteta i blokiranja opasnih internetskih stranica. Također, testiranja antivirusnog softvera pokazala su kako je ovaj program blokirao sto posto nepoznatih malware napade te sto posto poznatih malicioznih programa, dok niti jednu sigurnu web stranicu nije označio potencijalno opasnom.

Trend Micro Titanium Maximum Security za Windows i Mac računala, među inim, omogućuje i cloud zaštitu, sigurno korištenje najpopularnijih društvenih mreža poput Facebooka, Twittera i Googlea+, kao i neke korisne dodatne opcije poput roditeljskog nadzora kako bi se zaštitila djeca na internetu, upravljanje lozinkama te online spremište kapaciteta 5GB za fotografije i druge datoteke.

Trend Micro Mobile Security za Androide i Appleove uređaje štiti privatnost i podatke pohranjene na telefonima i tabletima i štiti ih od virusa i zlonamjernih programa, krađe identiteta, blokira opasne internetske strance te štiti privatnost na Facebooku. Također, korisnici putem njega mogu pronaći, zaključati ili izbrisati izgubljeni uređaj te backupirati kontakte.

Zahvaljujući ponudi na stranici Crno jaje, ovaj program može biti vaš za samo 69 kuna. Ponuda uključuje antivirusni softver – 1 ključ za aktivaciju jednog od sljedećih proizvoda:

1. Trend Micro Titanium Maximum Security (Windows PC)
2. Trend Micro Titanium Internet Security for Mac
3. Trend Micro Mobile Security za a) Android OS telefone i tablete b) Apple iPhone ili iPad
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene