262698
262698
262698
262698
262698

Ovako možete locirati SVE satelite u orbiti!

  • , 23.11.2012., 09:30
  • Autor:
  • komentara

SES Satellites aplikacija za iPad donosi podatke o 52 Astrina satelita i više od 150 područja pokrivenih njihovim satelitskim signalom.

 
 
 
 

Kompanija SES Astra predstavila je aplikaciju za iPad SES Satellites koja omogućuje jednostavno pretraživanje i lociranje satelita na temelju lokacije na kojoj se nalaze korisnici.

Aplikacija je dostupna na App Storeu te pruža podatke o globalnoj floti njihova 52 satelita, a na njoj su dostupni podaci o više od 150 područja pokrivenih njihovim satelitskim signalom pa tako ako na karti odaberete Zagreb, prikazat će se informacije o najbližem SES uredu s njegovom adresom te popis satelita koji pokrivaju ovu lokaciju.

Osim što na karti možemo vidjeti gdje se nalaze svi sateliti, jedan klik na njih otkriva nam i podatke poput svih područja koje pokrivaju te nekih dodatnih informacija i tehničkih detalja o njima. SES Satellites dolazi i sa zanimljivom opcijom proširene stvarnosti – u aplikaciji je potrebno odabrati Live view i uperiti iPad u nebo te će se na njegovom ekranu pojaviti prikaz i pozicija satelita koji se nalaze iznad nas.

Ova je aplikacija dostupna za vlasnike iPada 2 i novije modele, a možete je preuzeti na ovom linku.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se