Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aprilili?

Kupili ste biografiju Steve Jobsa? Apple vam preporučuje i film o Hitleru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko ste od Apple kupili biografski film o Steveu Jobsu, aplikacija Genius Recommendations mogla bi vam preporučiti i biografiju Adolfa Hitlera.

Jučer se i Appleova aplikacija Genius Recommendations na iTunesu našalila sa svojim korisnicima. Ukoliko ste kupili dokumentarac o životu Stevea Jobsa, ova će vam aplikacija preporučiti još jednu biografiju, dokumentarni film 'Hitler: Karijera'.

Pročitajte i ovo Prosvjednici protiv nacista okupljeni ispred rodne kuće Adolfa Hitlera (žuta kuća desno) BORBA S MITOM Preuređuje se rodna kuća Adolfa Hitlera: Cijena radova skočila za 11 milijuna eura Vladimir Putin Mesijanski osjećaji Bivši Putinov savjetnik: "Umislio je da mu Bog daje zadatke. Ići će dalje na zapad"

Ovu zanimljivost otkrio je prijatelj  Stevea Wozniaka, suosnivača tvrtke Apple. 'Netko u Appleu ima smisao za humor', prokomentirao je Wozniak, uvjeravajući sve kako to nije bila prvoaprilska šala.

'Ovo sam primio od Alexa Fieldinga prije nekoliko dana. Genius je ovo preporučio njegovoj supruzi. Ja osobno nisam imao vremena osmisliti prvoaprilsku šalu, tako da je današnji datum samo slučajnost. Mislim da je ovo jako smiješno', napisao je Wozniak u mailu koji je poslao novinaru Gizmoda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene