Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jastuk-telefon

Korisno ili jezivo: Biste li zagrlili ovog robota?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko živite daleko od voljenih osoba Hugvie bi mogao biti prava stvar za vas.

Radi se o robotu koji je istovremeno i telefon i jastuk, a namjena mu je da lakše zamislite osobu i fizičku bliskost s osobom s kojom razgovarate.

Pročitajte i ovo Telefon (Foto: Guliver/Thinkstock) nisu očekivali Riječani u samoizolaciji ne mogu do epidemiologa: "Došlo je do zagušenja, uvodimo nove brojeve" Predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker (Screenshot: AP) Nije naučio stišati zvono Juncker prekinuo govor da bi se javio na telefon: ''Bio je to uobičajeni osumnjičenik, moja supruga''

Hugvie je robotski jastuk koji ima i otkucaj 'srca' i unutarnje vibratore koji rade brže ili sporije, ovisno o visini vašeg tona tijekom razgovora.

>> Biste li s njom otišli na kavu?

I dok se nekima ovakav uređaj čini zanimljiv, drugima je jeziv. Kreatori Hugvieja planiraju još nadogradnji kako bi ga učinili više realističnim, a za sada očekuju da će postati hit među obiteljima čiji članovi žive u dalekim zemljama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene