Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem je u…

Korisnici šokirani: Evo zašto laptopi imaju miris MAČJEG urina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Della su objasnili da je jedna njihova serija prijenosnika imala neugodan miris poput mačjeg urina zbog 'specifičnog procesa proizvodnje'

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci korisnici Dellovih prijenosnika iz serije 6430u na internetskim forumima žalili su se na neugodan miris njihovih uređaja. Većinu njih ovaj je miris podsjetio na miris mačjeg urina, a jedan se korisnik požalio da, nakon što je zamijenio svoj prijenosnik zbog neugodnog mirisa, i zamijenjeni laptop iz iste serije imao je miris po mačjem urinu.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

'Neugodno mi je pričati s klijentima jer laptop jako smrdi', 'to je uistinu užasan miris', samo su neki od komentara šokiranih korisnika računala iz Dellove 6430u serije koje su objavili na raznim internetskim forumima i društvenim mrežama.

Iz ove kompanije prvotno su ignorirali problem te su savjetovali korisnicima da očiste tipkovnice, no kako se sve veći broj vlasnika ovih uređaja tužio na miris mačjeg urina i ekipi iz Della postalo je jasno da nešto nije u redu s tom serijom prijenosnika.

Evo savjeta kako produžiti život prijenosnom računalu!

Na Digital Trendsu kažu da su u ovoj kompaniji napokon proveli istragu koja je pokazala da se problem nalazi u 'specifičnom procesu proizvodnje'. Ono što bi trebalo utješiti korisnike ovih prijenosnih računala jest da, osim neugodnog mirisa, dijelovi nastali u ovakvom proizvodnom procesu 'ne predstavljaju nikakvu opasnost za zdravlje i nisu povezani s biološkim otpadom'.

Problem sa spornim dijelovima sada je riješen tako da nova računala iz ove serije neće imati miris mačjeg urina. Također, iz Della pozivaju sve korisnike koji imaju starije modele da kontaktiraju službu za korisnike kako bi dogovorili zamjenu problematičnog dijela kućišta koje izaziva neugodne mirise.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene