Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametna odjeća

Dobra ili loša vijest? Haljina koja postaje prozirna kad se uzbudite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvorci su haljinu nazvali Intimacy 2.0, napravljena je od neprozirnih pametnih e-folija, a hoće li biti manje ili više transparentna ovisi o otkucajima srca osobe koja ju nosi.

Koliko često bi se našli u neugodnoj situaciji da nosite haljinu koja postaje prozirna svaki put kad se seksualno uzbudite? Upravo jedna takva postoji, zove se Intimacy 2.0, a za njezin nastanak zaslužan je Studio Roosegaarde sa sjedištima u Kini i Nizozemskoj, piše Bussines Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mlada dadilja Umrla od uzbuđenja dok je gledala porno film Slika nije dostupna Foto: Nicole Kidman trudna u prozirnoj haljini

Prema opisu projekta, svrha ovakve odjeće je istražiti odnos između intimnosti i tehnologije.

Žensku nogu ljube već 75 godina

Haljina dolazi u dva modela, odnosno boje - bijeloj i crnoj. Izrađena je od neprozirnih pametnih e-folija. Postaje manje ili više transparentna ovisno o otkucajima srca osobe koja ga nosi. Kako broj otkucaja može ovisiti i o drugim faktorima, a ne samo o uzbuđenju, haljina će postati prozirna i ako, recimo, vježbate u njoj.

Iako njezini kreatori inzistiraju da je haljina savršen odabir za crveni tepih, čini se da je s obzirom na sve, bolja opcija za spavaću sobu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene