Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Galaxy Mega 6.3

Samsungov telefon mu spasio život. Evo kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bezazlena svađa umalo se pretvorila u tragediju, no zahvaljujući Samsungovom telefonu koji se nalazio u džepu košulje, spašen je ljudski život

Nakon jedne bezazlene šale u trgovini u kineskoj regiji Xinjiang došlo je do svađe i naguravanja između dvojice muškaraca, a jedini razlog zbog kojeg nije došlo do velike tragedije jest Samsungov pametni telefon Galaxy Mega. Sve je počelo kada je jednom muškarcu u trgovini ispao novčanik na pod – drugi muškarac (identitet i godine ovih osoba nisu poznati) ga je podignuo i našalio se kako bi mogao uzeti novac iz novčanika i platiti si piće.

Dolaze 'Mega' mobiteli: Samsung predstavio najveći smartphone!

Zbog te šale počelo je naguravanje i svađa – situaciju su pokušali smiriti drugi posjetitelji trgovine, no oni su nastavili sa svađom i kada su izašli na ulicu. Kada je osoba koja je podigla novčanik s poda izvadila oštri predmet (na Cnetu kažu da je najvjerojatnije imao nož), drugi muškarac izvadio je pištolj i s udaljenosti od dva-tri metra zapucao.

Metak je prošao kroz ruku koju je napadnuti instinktivno podigao kako bi se zaštitio (pri čemu metak nije ozlijedio kost) i, srećom, zaustavio se na pametnom telefonu koji se nalazio u džepu košulje. Ozlijeđeni muškarac može biti sretan što je u džepu nosio jedan od najvećih pametnih telefona, odnosno phableta, Samsungov Galaxy Mega čija dijagonala ekrana iznosi čak 6,3 inča te je ovaj veliki telefon zaustavio metak – on je prevezen u bolnicu, dok je napadač uhićen te bi protiv njega trebao biti podignut optužni prijedlog za pokušaj ubojstva.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene