Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zuckerbergov plan

VIDEO Evo kako internet može biti dostupniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da apsolutno svi na svijetu imaju pristup internetu, da je cijeli svijet povezan. To zamišlja Mark Zuckerberg koji je objavio video u kojem objašnjava na koji se način to može izvesti.

Ne čudi da kreator društvene mreže Facebook Mark Zuckerberg želi povezati svijet i promicati 'ekonomiju znanja. Danas je Internet.org u suradnji s Zuckerbergom objavio snimku u kojem objašnjavaju plan o povezivanju onih kojima Internet još uvijek nije dostupan, piše TNW.

>>
Uklonite grijehe s interneta! Ali samo maloljetnici...

U trominutnom video, Zuckerberg objašnjava da je svjetsko gospodarstvo sinonim za znanje u kojem veliku ulogu ima Internet. Smatra da bi društvo moglo imati velike koristi od inovacija i kreativnosti ljudi kada bi svatko imao pristup Internetu. Plan je da se smanje troškovi i količina podataka kako bi Internet svima bio dostupan.

Facebook je već poduzeo korake kako bi osigurali da društvena mreža bude dostupna na većini uređaja. Njihovu aplikaciju 'Facebook za svaki telefon' koristi više od 100 milijuna korisnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rješenje visokih troškova Uskoro stiže menza za umirovljenike? "Ne vidimo razlog da im se ne subvencionira bar jedan obrok dnevno" Posjet stomatologu (Foto: Guliver/Thinkstock) uz opću anesteziju Bez straha kod zubara: U Zadru počinje poseban program za djecu s teškoćama i osobama s invaliditetom

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene