Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sati veselja i zabave!

Jednostavne i zarazne: Zaigrajte NAJBOLJE božićne igre!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zabavite se igrajući neke od ovih jednostavnih, zanimljivih i 'zaraznih' igara s božićnom tematikom!

Bliže nam se božićni blagdani i praznici kada će veliki broj ljudi napokon provesti malo vremena s obitelji, odmoriti se i uživati u slobodnom vremenu. Slobodno vrijeme možete ispuniti i igranjem kratkih i zabavnih video igara božićne tematike koje su dostupne na ovoj adresi, a neke su tolike zarazne da bi se lako mogli 'navući' na njih i provesti sate i sate pokušavajući riješiti zanimljive mozgalice, voziti se s pijanim Djedom Mrazom u saonicama, bojati kuglice za bor i slično.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasne prijetnje FOTO Anita u strahu, gameri je žele mrtvu Slika nije dostupna Ovisnici o video igrama Odgajali 'virtualno dijete' u video igri i zanemarivali kćer koja je umrla!

Ovo su neke od najboljih i najzabavnijih božićnih video igara:

Ovo je budućnost igranja video igara!

Djed Mrazice – ovo je igra samo za one starije od 18 godina u kojoj je potrebno pronaći različitosti na slikama na kojima se nalaze atraktivne djevojke obučene kao 'Djed Mrazice'. Iako se čini jednostavno, ponekad je prilično teško pronaći sve razlike na slikama, pogotovo što postoji vremensko ograničenje, a svaki novi nivo donosi fotografije sve atraktivnijih djevojaka.

Amaterski kirurg, božićno izdanje – iznimno zabavna igra u kojoj s dostupnim alatom morate operirati i spasiti Djeda Mraza i njegove pomoćnike. Morate dobro paziti koji alat koristite jer korištenjem krivog alata na određenim ranama skraćujete život pacijentu.

Božićni bijeg – mozgalica u kojoj korisnici moraju sakupljati razne predmete i tragove i koristiti ih s drugim predmetima kako bi pronašli rješenje za bijeg iz kolibe u kojoj su zaključani. Ako zapnete u rješavanju zagonetki, možete pogledati videozapis ispod u kojem je prikazan način na koji možete završiti ovu igru i riješiti zagonetke. 

Božićno drvce – još jedna božićna mozgalica na kojoj ćete vjerojatno potrošiti puno vremena, a možda i živaca. U njoj je potrebno spojiti sve žice na božićnom drvcu kako bi ga osvijetlili lampicama i uredili za Božić – iako se čini poprilično teško povezati sve žice, treba biti uporan i isprobati brojne načine kako bi riješili problem i upalili sve lampice

Božićne kuglice – u ovoj igri morate očistiti ekran od ukrasnih kuglica tako da pomičite dvije ili više kuglica odjednom i uklonite što veći broj kuglica kako bi prešli u novi nivo.

Turbo djedica – ovo je 'psihodelična i alkoholna' božićna igra u kojoj upravljate Djedom Mrazom kojeg treba lansirati što dalje kako bi skupio što više boca pića. Djedove saonice mogu se nadograđivati brojnim zanimljivim dodacima poput petardi i jačeg pogona, što će pomoći u skupljanju boca i osvajanju većeg broja bodova.

Veseli božićni abuba – jednostavna i zabavna igra u kojoj morate skupiti određeni broj predmeta – neki su predmeti jednostavno dostupni, dok ćete za neke morati malo mozgati i dobro se potruditi kako bi ih pronašli.

Kuglice za bor – u ovoj je igri potrebno obojati kuglice za bor kako bi izgledale isto kao i kuglica u gornjem desnom kutu ekrana. Potrebno je malo promisliti kako na najbolji način iskoristiti dostupne alate i putem njih obojati kuglice.

Sv. Nikola – pomozite Sv. Nikoli da sakupi sve predmete i kolače i dovede ih do ispravnih dimnjaka prije nego istekne vrijeme, pri čemu morate paziti na razne prepreke u igri poput ptica i automobila.

Ludi božićni baloni – zarazna igra iz Bloon serije igara u kojoj s dostupnim oružjem morate probušiti određeni broj balona kako bi mogli prijeći u novi nivo. Korisnicima su dostupna brojna oružja s kojima mogu bušiti balone, uključujući i neke nove i posebne božićne dodatke.

Crveni snijeg – pomalo morbidna igra u kojoj se nalazite u ulozi gđe. Mraz – nakon što se Djed Mraz ubio jer su djeca postala jako loša, sva djeca odlaze na Sjeverni pol kako bi saznala zašto ove godine nema igračaka, no umjesto na igračaka nailaze na ljutu gđu. Mraz koja nije baš prijateljski nastrojena…

Božićno nebo – pomicanjem miša potrebno je pronaći pravi kut gledanja na ekranu koji će formirati sliku zvjezdanog neba, a sve su slike s božićnom tematikom. Osim ovoga, postoji još jedan način igranja u kojem se povezuju točkice kako bi dobila konačna slika.

Čarobne saonice – zanimljiva arkada u kojoj upravljate Djedom Mrazom na saonicama dok putuje po krovovima – što više igrate, dobivate veće iskustvo i nove vještine koje će pomoći u daljnjem igranju.

Jeti klizanje – zabavna zimska arkada u kojoj se u ulozi jetija kližete i preskačete prepreke te rušite pingvine. Jeti klizanje sigurno će vas zadržati neko vrijeme ispred ekrana.

Izgrudaj političare – svoju frustraciju stanjem u državi i političarima koji upravljanju Hrvatskom možete izbaciti u ovoj igru u kojoj odabirete političare koji su na putu za Remetinec i gađate ih grudama. Pripazite pri tome da ne pogodite Djed Mraza ili Šteficu jer na taj način gubite bodove. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene