Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova boja i font

Je li ovo novi logo Yahooa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da Yahoo testira novi logo, no s obzirom na brojne negativne komentare na nekim internetskim stranicama, pitanje je hoće li se Mayer odlučiti za ovaj logo

Marissa Mayer donijela je mnoge promjene u Yahoo, a neke od budućih promjena koje planira uključuju i novi izgled početne stranice te možda i – novi logo. Tako su na Tech Cruncheu objavili da im je jedan njihov čitatelj javio kako je sudjelovao u online anketi u kojoj je trebao usporediti aktualni logo Yahooa s potencijalnim novim logom te im je poslao fotografiju tog novog logotipa koji ima drugačiju boju i font.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Bila je iscrpljena' Prijateljica autorice najpotresnijeg dnevnika otkrila dosad nepoznate detalje Slika nije dostupna Još jedan važan datum Google logom odaje počast slavnoj Ogulinki!

Iz Tech Crunchea kontaktirali su ekipu iz Yahooa, a njihov im je glasnogovornik rekao kako trenutno nemaju nikakvih novosti za objavu, no da konstantno razvijaju i testiraju nove koncepte.

Transfer godine: Najmoćnija žena Googlea prešla na Yahoo!

Na Business Insideru kažu da je Marissa Mayer pobornica testiranja proizvoda tako da u budućnosti možemo očekivati informacije o Yahooovim novitetima koji će se 'pojavljivati i nestajati'.

Novinare ove stranice kontaktirao je i jedan bivši zaposlenik Yahooa koji im je rekao da Yahoo taj logo na nekim tržištima koristi već godinama, tako da nije riječ o nekom novitetu, a s obzirom na brojne negativne komentare na taj logo, pitanje je hoće li se Mayer odlučiti za njega ili će ipak zadržati stari logo, odnosno hoće li razviti neki novi i atraktivniji logotip u odnosu na ovaj prijedlog.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene